Teun is gespecialiseerd in sport, arbeid en manueel. Van jongs af aan zat sport en bewegen al in zijn systeem. Hij heeft er zijn vak van gemaakt, na zijn opleidingen aan CIOS Arnhem, is hij aan de HAN fysiotherapie en de master Musculoskeletale Revalidatie gaan doen, daarnaast op de Saxion arbeidsfysiotherapie. Hierbij wordt er vanuit verschillende hoeken, wetenschappelijk en overkoepelend naar een vraagstuk gekeken. Teun is daarbij gespecialiseerd in Dry needling, Medical taping en bindweefseltherapie (Fascia technieken). Hij is de fysiotherapeut van het nationale Box-lacrosse team en begeleidt hij samen met Luuk en Wout DVOL.

Een sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in de preventie en het verhelpen van blessures. Deze kan beoordelen wat je nodig hebt voor je sport om weer op niveau te komen na blessures èn deze in de toekomst te voorkomen. Zowel als professional als recreant kun je bij onze sportfysiotherapeuten terecht.

Aan de hand van de soort sport en de hulpvraag kijken zij gezamenlijk wat het plan van aanpak is. Of je nu voetbalt, volleybalt, hockeyt, tennist of danst, elke sport kent haar specifieke problemen, maar per persoon zijn er ook nog individuele problemen bij de uitoefening van bepaalde activiteiten. Dit is daarbij afhankelijk van het soort blessure.

Een sportfysiotherapeut is opgeleid om je als sporter in het gehele traject te begeleiden na bijvoorbeeld een enkelverzwikking, schouderblessure of een voorste kruisbandprobleem, tot je de sport weer volledig of aangepast kan beoefenen.

Specialisaties en aandachtsgebieden
Musculoskeletale fysiotherapeut
Sportfysiotherapie
Arbeidsfysiotherapie
Manueeltherapie

Dry needling
medical taping
fascia technieken (bindweefseltherapie)


BIG nummer: 29920727704